2 röda och vita leksaksräddningsbilar och side-by-side-robotar
Transformers leksak räddningsbil och robot för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Transformers leksak räddningsbil och robot för barn

295,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna innovativa Transformers räddningsbil och robotleksak för barn kombinerar två spännande element: en räddningsbil och en robot. Instruktionerna är enkla och lätta att följa, vilket innebär att barnen kan leka självständigt. Roboten är lika imponerande som bilen, med ledade armar och ben som gör att barnen kan placera den i olika poser.

Ett 2 i 1-spel

Transformers räddningsbil och robotleksak för barn är en fantastisk produkt som erbjuder en otroligt uppslukande lekupplevelse för barn. Leksaken är utformad för att se ut som en brandbil eller ambulans, men kan förvandlas till en kraftfull robot med bara några enkla steg. Med den här leksaken kan barn tillbringa timmar med att leka och ha roligt samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fantasi. Den är enkel att använda, robust och erbjuder en uppslukande lekupplevelse som kommer att hålla ditt barn sysselsatt.
2 röda och vita leksaksräddningsbilar och side-by-side-robotar

En robust och rolig leksak

Räddningsbilen har robusta hjul och en snygg design som gör den lätt att manövrera på alla underlag. Barn kan leka i fordonsläge och köra sin leksak genom påhittade hinder eller använda sin fantasi för att rädda människor i fara. När det är dags att förvandla räddningsbilen till en robot kan barnen använda de avtagbara delarna för att skapa en imponerande robot som är redo för alla utmaningar. Roboten har ledade armar och ben samt ett svängbart huvud, så att barnen kan placera den i alla möjliga olika poser.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.