Harry Potter flytande LED-magiska ljus med trollstav
452,9 kr679,9 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024
Rea!

Harry Potter flytande LED-magiska ljus med trollstav

452,9 kr679,9 kr

-40%

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Återupplev magin från Hogwarts hemma! Upptäck våra Harry Potter flytande LED-ljus med trollstav, inspirerade av den berömda trollkarlens förtrollande värld. Skapa en mystisk stämning i ditt hem i jul med deras mjuka, varma ljus.

Ta med en bit av Hogwarts hem till jul !

De är det perfekta komplementet till din juldekoration. Placerade i granen eller på bordet kommer de här ljusen att göra ett riktigt intryck. Detta set kommer att förflytta Harry Potter-fans till en magisk värld där trollkarlar och mugglare möts för att uppleva otroliga äventyr.

En varm, magisk atmosfär för den festliga årstiden

Setet innehåller också en magisk kontrollstav och tillbehör för att hänga ljusen var du vill. Sätt dig i den söta Hermiones eller den berömde Harry Potters skor och kontrollera ljuset på avstånd! Säg den magiska trollformeln och förvåna dina gäster ännu mer.

LED-tekniken gör dessa ljus säkra att använda. De kan användas både inomhus och utomhus och ger alla utrymmen en speciell touch. Missa inte chansen att få in lite av Hogwarts i ditt hem!

Setet innehåller 12 eller 24 LED-ljus, en fjärrkontroll, 12 eller 24 krokar och 20 m vajer.

Perfekt för fans av serien!

Upptäck detta fantastiska Harry Potter-spel, perfekt för fans av serien, det går från generation till generation. Detta spel består av byggklossar, där du har flera scener från serien att bygga, till exempel slottet, huset, biltunnan etc. Ditt barn kommer att bli förtjust över att kunna återuppleva dessa scener med dig, för att njuta av som en familj. Ditt barn kommer att bli förtjust över att kunna återuppleva dessa scener med dig, att njuta av som en familj.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.