-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Patrullfordonsset med julbil

965,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna uppsättning fordon i julversion. En lastbil med sju patrullfigurer och deras olika fordon, redo att rädda alla som råkat illa ut. Varje patrullfigur har mer än ett fordon för att kunna anpassa sig till varje situation.

Patrullfordonsset med jullastbil Patrullen är ett team med sex valpar: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble och Skye. De har alla en roll att spela i teamet och är redo att göra vad som helst för att hjälpa invånarna i sin stad, Adventure Bay.

Barnen kommer att älska att återskapa de här hjältemodiga valparnas äventyr med det här setet med patrullfordon! Barnen kan drömma sig bort till underbara räddningsscenarier med dessa patrullfordon!

Flera räddningshundar

Pat Patrouille har flera räddningshundar, var och en av dem specialiserad på en sak, vilket innebär att till varje räddning går den som anpassar sig mer till situationen.
Pat Patrouille fordonsset med jullastbil. Setet består av en jullastbil, en bil och en fyrhjuling. Julbilen har en lastramp för lastning och lossning av fordonen. Fordonen är utrustade med ljus och ljud. Fordonen är kompatibla med Pat Patrouille-banorna.

Patrullbilsset med julbil på vit bakgrund

Ett spännande utbud av leksaker för barn

Patrullbilsset med jullastbil är ett spännande leksaksset för barn som älskar den berömda animerade serien Patrullen.
Setet innehåller en jullastbil dekorerad med blinkande ljus och festliga motiv, plus två extra Patrullfordon. Julbilen är juvelen i kronan.
Barnen kommer att älska att leka med den här speciella jullastbilen under julhelgen och skapa roliga historier med sina favoritpatrullkaraktärer. De två extra fordonen som ingår i detta set är också mycket spännande.
Sammantaget är Patroller fordonsset med jullastbil en perfekt present till barn som älskar den animerade serien Patroller. Med sina roliga fordon och

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.