34140-3accf9.jpeg
Patrull Transformers fordonsset
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Patrull Transformers fordonsset

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck dessa fantastiska förvandlingsbara Patrol-leksaker, en Transformers-inspirerad version som gör dessa figurer till en fantastisk rolig leksak för alla barn. Dessa hundar och deras räddningsfordon förvandlas till robotar, en mycket rolig kuriositet som barn kommer att älska.

I det här Patroller-setet hittar barnen sina favoritkaraktärer i form av förvandlingsbara robotar! Med Chase och Marshall i robotläge och Rocky i fordonsläge kan små hjältar ge sig ut på äventyr och fantisera ihop alla möjliga historier.

Patrullen är ett team av hjältemodiga hundar som hjälper varandra att lösa problem och rädda dagen! Valparna gör allt för att hjälpa sina vänner och skydda Adventure Bay. Varje medlem i teamet har sitt eget förvandlingsbara fordon, inspirerat av deras karaktär.

Barnens favorittecknad film

Det är den tecknade favoritserien för tusentals barn över hela världen, och varje karaktär, med sitt räddningsfordon, bildar ett hundteam utan dess like. Patrullen är en enormt populär animerad serie bland barn. Figurerna i serien finns nu som förvandlingsbara leksaker. Dessa Patrol-fordon förvandlas till robotar och kan rulla längs marken. De är perfekta för barn som älskar interaktiva leksaker och förvandlingsberättelser.
34140-5aad76.jpeg

Roligt och sött!

Fordonssetet Transformers Patrol är en otroligt rolig och utmanande leksak för barn som älskar både den animerade serien Patrol och den animerade serien Transformers. Setet innehåller fem olika fordon, vart och ett med sin egen unika förvandling inspirerad av Patrullens karaktärer. Fordonen som ingår i setet är Chase, Rubble, Marshall, Skye och Zuma, som alla är redo att förvandlas till imponerande robotar på ett ögonblick. Barnen kan enkelt växla mellan fordons- och robotläge med bara några enkla steg, så att de kan skapa sina egna fantasifulla äventyr med sina favoritkaraktärer.

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.