-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

4-i-1 justerbara rollerblades för barn

1420,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa justerbara 4-in-1 rullskridskor har fyra olika hjulstorlekar. Det finns massor för ditt barn att välja mellan. De maskinsydda syntetiska läderöverdragen är så mjuka att de känns som en andra hud – perfekt för att känna marken!

4 i 1 Rollerblades är den perfekta lösningen för barn som vill lära sig åka skridskor! De kan användas som klassiska rullskridskor, rullskridskor eller skateboard. De justerbara hjulen gör att barnen kan anpassa sig till sin nivå och göra framsteg i sin egen takt. 4-i-1 rullskridskorna är utrustade med kullager för smidig glidning och optimal komfort. Justerbara remmar håller fötterna på plats och hjulen blinkar när du åker skridskor för en ännu roligare upplevelse!

En utekväll

Få den perfekta sommaren med dessa 4-in-1 justerbara rullskridskor för barn, som inkluderar fyra uppsättningar skridskor för extra kul. Skridskorna är slitstarka och enkla att sätta på! Perfekt för eftermiddagspromenader eller fysisk aktivitet.
De justerbara 4-i-1 rullskridskorna för barn är den perfekta lösningen för nybörjare.
Hjulen kan justeras för att passa barnets längd och åkförmåga. 4-i-1 rullskridskorna har en avtagbar framgaffel för bättre kontroll.
ABEC 5-kullager ger mjuk glidning och bra hastighetskontroll. Justerbara remmar ger perfekt passform. 4-i-1 rullskridskorna är hopfällbara för enkel transport.

Perfekt sportutrustning för unga åkare!

4-in-1 justerbara rullskridskor för barn är den perfekta sportutrustningen för unga åkare.
Dessa mångsidiga rollerblades är utformade för att ge en bekväm och säker åkupplevelse och kan användas på fyra olika sätt, vilket gör dem perfekt lämpade för växande barns behov. Det första läget är “rullskridskoläget”, där hjulen är placerade i en rak linje för att ge maximal stabilitet.
Detta läge är perfekt för nybörjare som vill lära sig grunderna i skridskoåkning. Det andra läget är “inlines”, där hjulen är placerade parallellt för högre hastighet och manövrerbarhet. Detta läge är perfekt för barn som redan har lärt sig grundläggande skridskoåkning och som vill förbättra sin teknik.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.