Rullskridskor i form av joggingskor. Skridskorna finns i olika färger: vit, svart, rosa, guld osv. Skridskorna har en ljusremsa och ljushjul, som alla kan laddas upp.
Uppladdningsbara LED-rullskridskor för barn
1591,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppladdningsbara LED-rullskridskor för barn

1591,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barn en otrolig present som gör dem till stjärnan i kvarteret? Ge dem den här unika leksaken som kommer att ge dem timmar av utomhuslek och påminna dig om din vilda ungdom..

Upptäck våra fantastiska uppladdningsbara LED-rullskridskor för stora och små. För utflykter med vänner eller familj, detta är den perfekta presenten för alla som gillar att ha kul med stil!

Den perfekta leksaken för nöjen utanför hemmet!

Är du trött på att ditt barn sitter instängt och tittar på skärmar hela dagarna? Saknar du tiden då du hade roligt utomhus och vill att ditt barn ska kunna göra detsamma?
Missa då inte våra fantastiska par LED-rutschkanor! De kommer att älska att gå ut och utforska grannskapet med sina vänner och på familjeutflykter! Du kommer aldrig att glömma de fina stunderna när du ser ditt lilla barn ha det som roligast i livet..
Varför inte följa med? Känner du dig äventyrlig och vill följa med? Våra LED-rullskridskor finns även i stora storlekar, så att du också kan ta på dig ett par och ge dig ut på gatorna med honom!
Det finns ingen ursäkt – du och ditt barn kommer garanterat att bli kvarterets kungar!

En originell presentidé med en elegant retrodesign

Perfekt att ge till ditt barn för att ha kul med sina vänner, men det är också en gåva du kan ge till hela familjen så att de alla kan åka på otroliga och oförglömliga utflykter tillsammans!
Våra LED-rullskridskor är superbekväma, andningsbara och ultraresistenta och finns i ett brett utbud av storlekar och färger för att passa alla familjemedlemmar. Stora eller små fötter, ljusa eller dova färger… Välj det perfekta paret och ha massor av kul tillsammans!
De är utformade för att skapa oförglömliga minnen och ger dig också en stil utöver det vanliga tack vare sin sportiga design, som liknar ett par träningsskor, och sina lysande ränder som ändrar färg!
Dessa LED-rullskridskor ser inte bara bra ut, de garanterar också ditt barns säkerhet när det är mörkt ute, tack vare det mycket synliga ljuset.
De finns bara i ett begränsat lager, så beställ dina nu och lär ditt barn disciplinen i denna aktivitet som vi älskar så mycket!

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.