Skor med kamouflagemönster hjul för barn i en kvinnas fötter i vitt och svart
Kamouflageskor med hjul för barn
1250,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kamouflageskor med hjul för barn

1250,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du är en modern förälder och du vet bara en sak: ditt barn kommer att behöva sina rullskor för att kunna leka utomhus i många timmar. Och eftersom det inte finns någon trottoar kommer skorna alltid att sättas på prov när barnet springer runt. Lyckligtvis är de utformade för att vara slitstarka, men ändå bekväma tack vare sitt läder.

De kamouflagemönstrade skorna för barn är ett perfekt val för små äventyrare som gillar att utforska sin omgivning och samtidigt vara snygga. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och hållbarhet.

Ge dem den perfekta presenten med dessa kamouflagemönstrade hjulskor för barn!

Ditt barns nya transportmedel

Med våra nya rullskor för barn, designade med specialanpassade gummisulor. Dessa skor är den perfekta presenten till små barn som har en aktiv livsstil med aktiviteter som förskola och att upptäcka världen omkring sig! De är perfekta för utomhusaktiviteter, födelsedagskalas eller helt enkelt för att ge ditt barns garderob en lite roligare touch.

Perfekt för ditt barn!

Dessa kamouflagemönstrade skor för barn är det perfekta valet för små äventyrare som gillar att ta sig runt med stil och lätthet. Skorna har hjul inbyggda i sulan, så att barnen kan glida fram säkert över alla plana ytor. Kamouflagemönstret är mycket trendigt och tilltalar barn som vill känna sig lite coolare. De klara, djärva färgerna i mönstret är perfekta för att ge en färgklick till vilken outfit som helst. Skorna är också mycket bekväma tack vare den solida konstruktionen och den dämpade innersulan.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.