Damskor med hjul i rosa och vitt
Skor med hjul för barn
1250,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Skor med hjul för barn

1250,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du kunna ta dig runt snabbare? Behöver dina barn lite hjälp att ta sig till platser som är för långt bort utan hjul på skorna? Den innovativa designen och de högkvalitativa materialen i dessa skor hjälper dem att glida över all terräng, enkelt och med stil.

Skor med hjul för barn är ett utmärkt sätt att ta sig fram snabbt och enkelt. De är också väldigt roliga att använda och barnen älskar att ha dem på sig. Barnskor med hjul är mycket enkla att använda. Det är bara att sätta fötterna i skorna och rulla iväg.

Hjulen låses automatiskt när du stannar, vilket gör dem mycket säkra att använda. Barnskor med hjul finns i en mängd olika storlekar, färger och stilar, vilket gör dem perfekta för alla barn.

Ett par innovativa skor

Världen förändras snabbt, men barns behov har alltid varit desamma. Barn vill ha roligt när de utforskar och samtidigt vara aktiva. Men det är inte så lätt för dem att göra detta när de inte har skor med hjul!
Barnskor med hjul är ett bra sätt att ta sig runt snabbt och enkelt. De är perfekta för barn som har svårt att gå eller som behöver extra hjälp för att ta sig runt.
Barnskor med hjul är också väldigt roliga och barnen älskar att ha dem på sig. Barnskor med hjul finns i en mängd olika storlekar, färger och stilar. Det finns något för alla!

En rolig och praktisk produkt

Barnskor med hjul är en rolig och praktisk produkt som gör att barnen kan ta sig runt snabbt och enkelt.
Skorna är särskilt utformade för barn och har en sula med avtagbara hjul som kan sättas på eller tas av efter behov. Hjulen är vanligtvis placerade under hälen och fotknölen, vilket gör att barnet kan glida över golvet på ett helt säkert sätt.
Dessa skor finns i ett brett utbud av stilar och färger, från klassiska modeller till mer moderna, färgglada mönster.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.