26048-185589.jpeg
Tvillingdockor flicka-pojke
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tvillingdockor flicka-pojke

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra tvillingdockor för nyfödda är mycket söta och bedårande. De är klädda med napp, mössa och strumpor. De är också flexibla tack vare 360° rotation av ben och armar. Dessa dockor producerar upp till tolv

Tvillingdockor för flickor och pojkar är perfekta för barn som gillar pedagogiska leksaker. Dockorna är tillverkade av högkvalitativa material och är helt tvättbara. De har också en knapp för att byta kläder. Tvillingdockorna levereras med ett pedagogiskt aktivitetshäfte som hjälper barnen att lära sig om skillnaderna mellan pojkar och flickor.

Partners för livet

Dessa tvillingdockor (flicka och pojke) finns tillgängliga separat. Deras ansiktsuttryck är neutrala och lugnande för nyfödda, och de kan ta en napp. Silikonet är mycket behagligt att ta på och de broderade klädesplaggen, strumpor och mössa, är mycket vackra. Tvillingdockorna pojke-flicka är de bästa vänner man kan ha. De finns alltid där för varandra och är redo att dela med sig av allt, till och med sina kläder! Dessa två dockor är identiskt klädda och ser så söta ut tillsammans. Tvillingsdockorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket mjuka att ta på. De har långt, silkeslent hår som kan stylas på olika sätt. Tvillingsdockor är ett bra sätt för barn att lära sig att respektera och hjälpa varandra.
26048-e162be.jpeg
26048-dae067.jpeg

Ett set med två bedårande dockor!

Tvillingsdockorna flicka-pojke är ett set med två bedårande dockor som har utformats för att lekas med tillsammans. Dockorna är tillverkade av högkvalitativa material och är omsorgsfullt utformade för att se ut som riktiga tvillingbebisar. Flickdockan är klädd i en mjukrosa dräkt med matchande pannband, medan pojkdockan är klädd i en blå dräkt med matchande hatt. Båda dockorna har mjukt, silkeslent hår som kan stylas på olika sätt för att skapa olika utseenden. Dessa tvillingdockor är perfekta för barn som gillar att leka mamma eller pappa. De kan ta hand om sina tvillingbebisar genom att mata dem, byta om på dem och vagga dem till sömns.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.