Upplysta rollerblades för barn i svart med färgade LED-lampor
Upplysta rullskridskor för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Upplysta rullskridskor för barn

965,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För ett roligt och säkert rullskridskoäventyr, köp detta par för barn. Dessa är upplysta av lysdioder på sidan av skon. Det kommer garanterat att göra ditt barns vänner avundsjuka, och de kommer att stå i kö för att få lägga vantarna på det, så bli den första att ge ditt barn detta magnifika par.

En upplyst nattlig promenad

Dessa nya rullskridskor för barn är utformade för att vara enkla och säkra att använda på natten. Tack vare LED-lamporna behöver du inte oroa dig för att ditt barn ska ha roligt även på natten. Den lätta designen ger komfort och mode hela dagen.

Innovativt och roligt!

Upplysta rullskridskor för barn är en innovativ och rolig sportutrustning som hjälper ditt barn att ta sig fram på ett säkert sätt och samtidigt ha roligt. Rullskridskorna har flerfärgade LED-lampor som blinkar när ditt barn rullar, vilket gör åkningen ännu mer spännande. Rullskridskorna är tillverkade av högkvalitativa material och är robusta och slitstarka, vilket ger bra stabilitet och komfort varje gång. De är också storleksjusterbara, vilket innebär att de kan justeras för att passa ditt barns fötter perfekt, vilket garanterar en bekväm och säker åkupplevelse. Upplysta rullskridskor för barn är också mycket enkla att använda.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.