Rosa och blå tvåhjuliga tennisskor för barn med LED-lampor
Upplysta tvåhjuliga tennisskor för barn
1136,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Upplysta tvåhjuliga tennisskor för barn

1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det nya trendiga paret som väcker uppståndelse bland barnen. Det här paret tennisskor har allt: hjul för snabb och effektiv rörelse och lysdioder som lyser upp ögonen på förbipasserande. Det bästa paret du kan ge ditt barn.

Barn älskar att spela tennis, men de får inte alltid chansen att göra det. Det är därför vi har skapat den här produkten: tvåhjuliga tennislampor för barn. Hjulen tänds automatiskt när du träffar bollen och släcks efter några sekunder. Så du kan spela tennis i mörkret! Barnen kommer att älska den här produkten och du kommer att kunna leka med dem i timmar.

även på natten

Nu behöver ditt barn inte längre rullskridskor, vi har skon som hjälper dem att lära sig fartkänslan. Med detta par tennisskor med två hjul kommer ditt barn att upptäcka rullskridskans glädjeämnen i ett par bekväma skor. Dessutom är de utrustade med LED-lampor för en härlig utekväll. Den tvåhjuliga tennislampan för barn är en rolig, interaktiv leksak som hjälper barn att utveckla sin koordination och smidighet. Denna unika leksak har två hjul som lyser upp när leksaken är i rörelse, vilket gör den ännu roligare att leka med. Barn kan lära sig att spela tennis på ett säkert sätt med den här leksaken, eftersom den är tillverkad av hållbara, giftfria material.

Slitstark och motståndskraftig

Upplysta tennisskor med två hjul för barn är otroligt roliga och innovativa sportskor som gör att barn kan ta sig runt med stil och lätthet. Skorna har utformats för att ge en unik promenadupplevelse tack vare sin ergonomiska design och två integrerade hjul. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem perfekta för aktiva barn som gillar att leka och utforska. De integrerade hjulen har också färgade LED-lampor som lyser upp för varje steg och ger varje rörelse en touch av magi och fantasi.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.