Vita, svarta och röda skor på hjul framför en stenmur
Utbildare för barn
1534,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Utbildare för barn

1534,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du vill att ditt barn ska ha de bekvämaste rullskridskorna, så du borde skaffa dem dessa fantastiska rullskridskor i sneaker-stil för barn som har den speciella egenskapen att de kan rulla. En lätt men robust modell som ditt barn garanterat kommer att älska.

Ditt barn kommer att älska dessa rullskridskor!

smarta skor

Barn älskar att åka rullskridskor, och vad kan vara roligare än att ha på sig dessa söta rullskor i sneaker-stil för barn? Dessa rullskridskor för barn har utformats med ditt barns komfort i åtanke. De är lätta för fötterna, men ändå tillräckligt slitstarka för många timmars åkning eller andra aktiviteter.
Vita, svarta och röda skor på hjul framför en stenmur

Ett roligt val

Barnskor är ett roligt och lekfullt val för små äventyrare som gillar att utforska sin omgivning med stil. Skorna är utformade för att ge en säker glidupplevelse, samtidigt som de tillför en touch av finurlighet till ditt barns garderob. Färgen är ljus, vilket gör skorna perfekta för barn som gillar att sticka ut från mängden.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.