0-1b9679.jpeg
Justerbara rullskridskor för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Justerbara rullskridskor för barn

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Spännande skridskor för de yngsta medlemmarna i familjen! Med justerbara glidskenor är de perfekta för växande barn. Justera dem enkelt till deras storlek när de växer, tack vare robusta komponenter som är byggda för att hålla länge
Exceptionell kvalitet till ett pris du kan lita på.

Justerbara rullskridskor för barn är perfekta för nybörjare. De kan justeras efter ditt barns längd och ger utmärkt stöd. Hjulen i polyuretan är mjuka och slitstarka, vilket gör det enkelt för ditt barn att glida fram över golvet.

De justerbara barnrullskridskorna har också frambromsar, så att ditt barn kan kontrollera hastigheten och stanna säkert.

Ett klassiskt, anpassningsbart par

När en storlek inte passar alla, anpassar sig denna produkt till en mängd olika storlekar för att hålla längre. Dessa lätta, bekväma rullskridskor är utformade för att gå snabbt och åka runt parken för dina barn! Justerbara rullskridskor för barn är perfekta för nybörjare. De kan justeras till tre olika storlekar för att passa ditt barns tillväxt. Hjulen i polyuretan är slitstarka och smidiga, vilket gör det enklare och roligare att åka skridskor. Kullager i rostfritt stål ger en mjuk och tyst gång. Justerbara remmar håller fötterna på plats och skridskorna kan enkelt tas av med hjälp av tryckknapparna.

Perfekt för ditt barn!

Justerbara rullskridskor för barn är en rolig och spännande sportutrustning som gör det möjligt för barn att röra sig enkelt och smidigt. Rullskridskorna är utformade för att ge en rolig och bekväm glidupplevelse, samtidigt som de är lätta att justera för att passa barnets växande fötter. Rullskridskorna är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och slitstarka, vilket garanterar lång användning och optimal prestanda. De högkvalitativa polyuretanhjulen ger utmärkt grepp på alla underlag, medan de integrerade bromsarna säkerställer ett smidigt och säkert stopp.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.