Digital byggsats i trä på ett vitt bord
Digitalt byggspel
624,0 kr965,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Digitalt byggspel

624,0 kr965,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck våra numeriska byggklossar för att lära dig matematik samtidigt som du har roligt. Den består av 10 eller 20 delar i form av siffror från 1 till 10 i naturligt trä. Den sensoriska upplevelsen är utmärkt, med en smart, minimalistisk design.

Detta digitala byggspel är perfekt för barn som gillar att bygga och skapa. Delarna är lätta att hantera och montera, så att barnen kan skapa många olika strukturer. Spelet är dessutom interaktivt, så att barnen kan ha roligt samtidigt som de lär sig. Med de digitala byggklossarna kan ditt barn snabbt lära sig siffrorna.

Kostnadsberäknat byggblock

Dessa 10- eller 20-bitars spel introducerar barn till siffror samtidigt som de låter fantasin flöda! De kan utföra matematiska operationer eller bygga figurer. Jeu de construction numérique är ett pedagogiskt spel som låter barnen utveckla sin fantasi och kreativitet. Spelet består av olika moduler som kan sättas ihop för att skapa originella strukturer. Barnen kan lära sig att bygga broar, hus, torn och andra strukturer. Spelet är också perfekt för att utveckla koordination och finmotorik.
Digital byggsats i trä på ett vitt bord

Perfekt för din lilla munchkin!

Det digitala byggspelet är en innovativ produkt som gör det möjligt för barn och vuxna att utveckla sin kreativitet och fantasi genom att bygga virtuella 3D-modeller. Spelet använder avancerad teknik för att ge en uppslukande och interaktiv byggupplevelse. Det digitala byggspelet innehåller en mängd olika virtuella block och verktyg som spelarna kan använda för att skapa komplexa strukturer, fordon, robotar och mycket mer. Blocken finns i en mängd olika former, storlekar och färger, så att spelarna kan anpassa sina skapelser efter egna önskemål. De virtuella byggverktygen har funktioner som att rotera, zooma och flytta, vilket gör det enkelt att manipulera blocken och skapa exakta modeller.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.