Rödluvan 3D dubbelsidigt träpussel
Dubbelsidigt 3D-pussel
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Dubbelsidigt 3D-pussel

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt dubbelsidiga 3D-pussel är tillverkat av högkvalitativt trä som är säkert för barn. Varje pussel har 8 stapelbara bitar. Spelet finns i en rad olika färger. Det hjälper barn att känna igen tredimensionella former.

Det dubbelsidiga 3D-pusslet är ett unikt pussel! Det har två sidor, en i relief och den andra i 2D. Så du kan manipulera det och vrida det i alla riktningar för att hitta rätt kombination. Dessutom är det här pusslet väldigt roligt att lägga.

Det dubbelsidiga pusslet

Detta pedagogiska pussel består av små träklossar som kan staplas på varandra. Det är ett utmärkt sätt att förbättra spädbarns sensoriska förmåga. Det hjälper barn att känna igen linjer och rekonstruera former. Dubbelsidigt 3D-pussel är ett 3D-pussel som kan användas på två sätt. Du kan använda det som ett traditionellt 3D-pussel och sätta ihop bitarna för att skapa en 3D-bild. Eller så kan du använda det som ett 2D-pussel och lägga ihop bitarna för att skapa en 2D-bild. Detta pussel är perfekt för både barn och vuxna, eftersom det är roligt och utmanande.

Ett innovativt pusselspel som erbjuder en unik spelupplevelse!

Double-Sided 3D Puzzle är ett innovativt pusselspel som erbjuder en unik och stimulerande spelupplevelse. Pusslet består av solida kartongbitar som kan sättas ihop för att skapa en tredimensionell struktur. Det speciella med detta pussel är att det är dubbelsidigt, vilket innebär att du kan montera två olika bilder på varje sida. Det dubbelsidiga 3D-pusslet är perfekt för pusselentusiaster som vill ha en extra utmaning. De två sidorna av pusslet har olika svårighetsgrader, vilket innebär att du kan välja den nivå som bäst passar dina färdigheter.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.