-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4-hjuliga enhörningsskridskor för barn

1430,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Äntligen rullskridskor för dina barn! Enhörningsmotivet är sublimt och de vadderade stövlarna garanterar komfort. Det är dags att ha lite kul med dessa 4-hjuliga skridskor också! Som genom ett trollslag kommer ditt barn att få sitt livs upplevelse i solskenet en vacker eftermiddag.

Barn är tokiga i enhörningar, så varför inte ge dem en unik present med dessa 4-hjuliga enhörningsskridskor? Dessa skridskor är perfekta för nybörjare och små barn, eftersom de är enkla att använda och väldigt roliga.

De har en gaffel i mjuk plast som är lätt att kontrollera, vilket gör dem perfekta för små barn. Hjulen är tillverkade av hårdplast och kullagren är mjuka och tysta, vilket gör dem perfekta för användning både inomhus och utomhus. De 4-hjuliga enhörningsskridskorna för barn finns i ett brett utbud av ljusa, roliga färger, vilket gör dem perfekta för alla smaker.

en enhörning vid dina fötter

Detta par rullskridskor är utformade för unga åkare med komforten av en stängd, robust sko för balans. Dessa skridskor har ett motiv på utsidan i vårt populära tema: enhörningar! Vilket kommer att få ditt barn att vilja leka utomhus hela dagen lång.
De 4-hjuliga enhörningsskridskorna för barn är perfekta för små enhörningsfans! Dessa rullskridskor har 4 högkvalitativa polyuretanhjul, en bakbroms och en snörning.

Fantastiskt och gulligt!

De 4-hjuliga enhörningsskridskorna för barn är ett fantastiskt val för unga åkare som gillar att lägga till en touch av magi till sin skridskoutrustning.
Skridskorna är designade med ljusa, livfulla färger och en bedårande enhörningsdesign på ovansidan. Skridskorna är tillverkade av högkvalitativa material för maximal hållbarhet och optimal prestanda.
De 4-hjuliga skridskorna har en slitstark gummisula som ger utmärkt grepp på skridskoåkningsytan. Hjulen är också utformade för att ge bra grepp och extra stabilitet när du glider.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.