Professionella rullskridskor för barn i svart och silver med in-line-hjul
Professionella rullskridskor för barn
1079,0 kr1193,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Professionella rullskridskor för barn

1079,0 kr1193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För att lära dig åka rullskridskor behöver du ett par rejäla hjul. Utrusta ditt barn för skridskosäsongen med våra professionella rullskridskor. Dessa skridskor är lätta och snabba nog för dina unga nybörjare och kommer att få dem att snurra på nolltid.

Professionella rullskridskor för barn är tillverkade av högkvalitativa material och har utmärkt glid. De är perfekta för barn som vill lära sig åka skridskor eller för dem som bara vill ha kul. Professionella rullskridskor för barn är också mycket bekväma och lätta att ta på.

Med rullskridskor kan du ha roligt hela dagen med din familj.

Professionella skridskor

Rullskridskoåkning är inte längre bara för vuxna! Med dessa skridskor i professionell kvalitet kan ditt barn bli en mästare på denna sport. Köp födelsedagspresenten som ditt barn alltid har önskat sig redan idag! Professionella rullskridskor för barn är tillverkade av högkvalitativa material och har utmärkt glid. De är perfekta för barn som vill lära sig åka skridskor eller för dem som bara vill ha kul. Professionella rullskridskor för barn är dessutom mycket bekväma och lätta att ta på.
23513-9ce2e1.jpeg

En praktisk och innovativ produkt

Professionella rullskridskor för barn är den perfekta sportutrustningen för unga inlines-entusiaster. Skridskorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger en mjuk och bekväm åkupplevelse samtidigt som de garanterar barnens säkerhet. Deras eleganta, moderna design fångar blicken vid första anblicken. Skridskorna finns i en mängd olika livfulla färger som tilltalar barn i alla åldrar. De har också ett snabbt och enkelt snörningssystem, så att barnen snabbt kan ta på sig dem och justera dem. Professionella rullskridskor för barn har högkvalitativa hjul som ger utmärkt grepp på alla underlag.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.