Rosa självlysande träningssko i en flickas fötter
Basketboll med upplysta hjul
0,0 kr1136,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Basketboll med upplysta hjul

0,0 kr1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är den nya rasen bland barn och tonåringar: träningsskor med upplysta hjul. Hjul för snabb och effektiv rörelse och LED-lampor för att lysa upp ögonen på förbipasserande. Fästs med kardborreband. Det bästa paret du kan ge ditt barn.

Träningsskor som lyser i mörkret är perfekta för barn som älskar att åka skridskor och glida. De har hjul som lyser när du åker skridskor, vilket gör det ännu roligare!

Hjulen stannar automatiskt när du stannar, vilket är perfekt för föräldrar som är oroliga för sina barns säkerhet. De självlysande rullskidorna finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar.

LED-basketboll

Vi har tagit fram en rad självlysande träningsskor som ditt barn kommer att älska. Att gå och rulla med lampor hjälper dem att lära sig känslan av fart, samtidigt som de syns tydligt på natten för ökad säkerhet. De självlysande träningsskorna är de perfekta skorna för alla barn som gillar att leka och sporta. De inbyggda hjulen i hälarna gör att barnen kan röra sig snabbt och enkelt, medan LED-lamporna gör dem lätta att se i mörkret. Träningsskorna har också ett bromssystem för ökad säkerhet, vilket gör dem idealiska för barn i alla åldrar.
Rosa självlysande träningssko i en flickas fötter

En innovativ och rolig produkt

Upplysta rullskor är en innovativ och rolig produkt som gör det möjligt för barn och tonåringar att ta sig runt med stil och lätthet. Dessa skor har hjul inbyggda i sulan, vilket gör att användarna enkelt kan glida över släta ytor. Men det är inte allt! De självlysande träningsskorna har också LED-lampor som tänds när användaren går eller rullar. De färgade lamporna skapar en fantastisk visuell effekt som garanterat kommer att imponera på vänner och familj. Glow-in-the-dark trainers finns i en mängd olika färger och utföranden för att passa alla smaker.

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.