30839-e9961b.jpeg
Rullskor i stadsstil för barn
1704,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rullskor i stadsstil för barn

1704,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det här paret är lätt och knappt märkbart och ger ditt barn den rullsko han behöver för att göra alla de saker han behöver göra på olika platser på rekordtid. Så tveka inte längre och köp det här paret som kommer att förändra ditt barns liv.

Ditt barn kommer att bli överlyckligt över att ha den här skon!

En känsla av frihet

Ditt barn kommer att känna en frihetskänsla med detta par rullande skor på fötterna. Barnet kan ha på sig en klassisk sko, men kan när som helst använda hjulen under skon för att ta sig runt snabbare. Rullskorna i citystil för barn har infällbara hjul, vilket innebär att barnen enkelt kan växla från att gå till att glida på nolltid. Hjulen är enkla att använda och förvara, så barnen kan ta dem med sig vart de än går.

För ungdomar som gillar att vara aktiva och ha kul

Rullskor i citystil för barn är det perfekta valet för ungdomar som gillar att vara aktiva och ha kul samtidigt som de ser moderiktiga ut. Med sin eleganta och moderna design är dessa skor perfekta för barn som vill lägga till en touch av stil till sina vardagsoutfits. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. De har också en halkfri gummisula för maximalt grepp när du går eller glider.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.