8469-493378.jpeg
Barnpiano i form av en fast telefon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnpiano i form av en fast telefon

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en leksak som garanterat kommer att underhålla ditt barn! Med sitt färgglada utseende är detta vackra piano i form av en fast telefon verkligen fängslande. Men framför allt kommer det att hjälpa ditt barn att ha roligt. Din pojke eller flicka kan använda det som en telefon. Men han eller hon kan också spela musik på det.

Pianot i form av en barntelefon är en pedagogisk musikleksak för barn. Det är tillverkat av slitstark plast och är lätt att rengöra. Det barntelefonformade pianot har en unik tangent som ger ett klart och rent ljud. Barn kan lära sig att spela musik samtidigt som de har roligt. Det telefonformade barnpianot är en utmärkt present till barn i alla åldrar.

En fin present till ditt barn

Detta barnpiano finns i två olika färger. Även om det har formen av en fast telefon är det bärbart så att du kan ta med ditt barn överallt. Det är en utmärkt present till barn mellan 2 och 4 år. Pianot i form av en fast telefon är en rolig och interaktiv pedagogisk musikleksak. Det hjälper barnen att utveckla sin kreativitet och fantasi. Barn kan lära sig att spela musik genom att följa de medföljande instruktionerna, eller helt enkelt genom att trycka på tangenterna slumpmässigt för att skapa sina egna melodier.
8469-675e77.jpeg
8469-af93b5.jpeg

En 2 i 1 leksak

Denna originalprodukt kombinerar två ikoniska föremål: den fasta telefonen och pianot. Den är utformad för att barn ska ha roligt samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och musikalitet. Utformningen av pianot i form av en fast telefon är mycket lyckad. Det har ett pianoklaviatur med färgade tangenter, så att barnen kan spela enkla melodier. Tangenterna är lätta att trycka ner och ger ett behagligt ljud. Den fasta telefonen är integrerad i pianot och kan plockas upp för att leka telefonlekar. På så sätt kan barnen imitera vuxna och känna sig som riktiga proffs.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.