8455-684b3e.jpeg
61 tangenters digitalpiano med USB för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

61 tangenters digitalpiano med USB för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn musik? Unna dem detta digitala piano med 61 tangenter och USB. Med detta instrument kan de lära sig att spela och utveckla sin potential. Dessutom har pianot en mikrofon så att ditt barn kan sjunga och spela samtidigt. Med både batteri- och USB-drift är detta piano lämpligt för både inomhus- och utomhusbruk.

Det digitala 61-tangenters pianot med USB för barn är ett bärbart elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära med sig och använda, vilket gör det perfekt för nybörjare. Pianot har ett beröringskänsligt tangentbord, LCD-display, hörlursuttag, USB-uttag och extern strömförsörjning. Det digitala pianot med 61 tangenter och USB för barn är ett perfekt verktyg för att lära sig spela musik och ha roligt.

Ett gediget och hållbart tillbehör

Detta barnpiano är stabilt. Det går inte sönder så lätt. Det är tillverkat av ABS-plast och metall, vilket gör det tåligt mot stötar och slag. Denna modell finns i två färger: rosa och svart. Digitalpiano med 61 tangenter och USB för barn är ett kompakt, bärbart elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära med sig och förvara, vilket gör det perfekt för nybörjare och tillfälliga musiker. Det har en tryckkänslig klaviatur, volymkontroll, inspelnings- och uppspelningsfunktion, metronomfunktion, transponeringsfunktion och uppspelningsfunktion för MIDI-filer.
8455-956b2e.jpeg
8455-f752a0.jpeg

En inbyggd mikrofon

Denna leksak erbjuder en uppslukande och njutbar spelupplevelse för spirande unga musiker. Med 61 tryckkänsliga tangenter låter detta digitala piano barn upptäcka musikens värld och utveckla sin kreativitet samtidigt som de har roligt. Alla dess funktioner gör det möjligt för barn att skapa egna musikaliska kompositioner och utveckla sitt musiköra. Dessutom är digitalpianot utrustat med en mikrofon, så att de kan prova på att sjunga tillsammans med musiken och bli kompletta artister!

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.