Elektroniskt piano i svartvitt plast för barn
Elektroniskt piano i plast för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Elektroniskt piano i plast för barn

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt nya sortiment av pianon för barn. Det är tillverkat av plast, perfekt för ditt barns tidiga år. Det levereras med en USB-laddare, perfekt som julklapp eller födelsedagspresent.

Det elektroniska pianot är en musikleksak i plast för barn. Det har svarta och vita tangenter som ger olika ljud när man trycker på dem. Barn kan lära sig att spela musik genom att trycka på tangenterna på det elektroniska pianot.

Med detta piano kommer ditt barn att älska att spela musik.

Skapandet av en virtuos

Ditt barn kommer att utveckla sin rytmkänsla och kan bli en riktig konstnär med detta piano med 25 tangenter. Hjälp barnet att hitta sin egen röst och ha roligt på samma gång. Han kommer att kunna ge dig en riktig konsert i ditt vardagsrum. Den elektroniska pianoleksaken är en elektronisk musikleksak avsedd för barn. Den består av en klaviatur med pianotangenter, en mikrofon, en högtalare och ett trumset. Det elektroniska pianot kan producera en mängd olika ljud och musik. Barn kan ha roligt när de spelar musik med den här leksaken. Pianot är en rolig och pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin kreativitet och fantasi.
20621-ab6381.jpeg
20621-a2747c.jpeg

Ett piano med flera lägen

Detta miniatyrpiano är särskilt utformat för barn, med en storlek som passar deras små händer och färgglada tangenter som stimulerar deras fantasi. Leksakspianot är tillverkat av högkvalitativ plast och är starkt och hållbart, vilket gör det perfekt för daglig användning av barn. Det elektroniska pianot har en mängd olika funktioner som gör att barn kan spela olika typer av musik. Det är utrustat med flera spellägen, t.ex. demonstrationsläge, inspelningsläge och uppspelningsläge, som gör att barnen kan öva och göra framsteg i sin musikaliska inlärning.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.