Delfinpiano i plast i blått, rosa och vitt med stjärnor
Delfinunge i plast med piano
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Delfinunge i plast med piano

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt nya sortiment av pianon för barn. Finns i två färger, blå och rosa. Du behöver också 3 AA-batterier för att driva pianot (medföljer ej). Plastleksaken rekommenderas för åldrarna 3 till 7 år.

Delfinpianot i plast är en rolig och pedagogisk leksak. Det är tillverkat av slitstark plast och är lätt att rengöra. Delfinpianot i plast är säkert och pålitligt, vilket gör det perfekt för bebisar och barn. Det finns 8 pianotangenter på delfinpianot i plast, och varje tangent ger olika toner. Delfinpianot i plast är ett utmärkt sätt att lära bebisar och barn spela musik.

Musik med delfiner

Lägg till en touch av mångfald när du köper ett piano till ditt barn. Med en delfin kommer ditt barn att utveckla sina språkkunskaper och förbättra sin uppmärksamhet. Delfinpianot i plast är en pedagogisk musikleksak som hjälper småbarn att utveckla sin känsla för rytm och melodi. Pianots färgglada tangenter uppmuntrar barnet att trycka på dem, vilket ger melodiska ljud som håller barnet underhållet och hjälper det att lära sig. Pianot har också en delfin i plast som flaxar med vingarna och gör söta ljud när tangenterna trycks ned. Bebisar kommer att älska att leka med detta fina delfinpiano i plast!

Ett bärbart piano

Pianot är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det säkert och hållbart för daglig användning. Det är speciellt utformat för att hjälpa barn att utveckla sin hand-öga-koordination, finmotorik och musikaliska kreativitet. Dess design är mycket attraktiv för barn. Den har ett färgglatt tangentbord med tangenter i olika färger och former, samt en bedårande delfin på toppen. Tangenterna är lätta att trycka ner och ger ifrån sig tydliga, behagliga ljud som uppmuntrar barn att leka och utforska olika ljud. Det är batteridrivet och kan användas var som helst, hemma eller på resande fot.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.