Gula musikleksaker i pianostil för barn med djur
Musikleksaker för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Musikleksaker för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en leksaksmodell som garanterat kommer att glädja de små. Färgglada och roliga, de kommer att kunna börja upptäcka ljud och melodier. Finns i två färger, röd eller gul. Du behöver också 3 AA-batterier, medföljer inte leksaken. Perfekt för ditt barns tidiga år.

Musikleksaker för barn är ett bra sätt att hjälpa dem att utveckla sin kreativitet och fantasi. De kan också hjälpa dem att lära sig grunderna i musik. Musikleksaker för barn finns i en mängd olika stilar och prisklasser, vilket innebär att det finns något som passar alla smaker och budgetar.

Vissa musikleksaker är utformade för att användas med ett specifikt musikinstrument, medan andra är mer lämpade för fri lek. Hur du än vill att dina barn ska använda sina musikleksaker kommer de säkert att hitta något de älskar.

Lantbruksdjur i ditt hem

Ditt barn kommer att upptäcka ljuden från lantbrukets djur. Från kor till hundar och hästar – det finns massor av olika ljud som väntar på ditt barn. Musikleksaker för barn är ett utmärkt sätt att stimulera ditt barns kreativitet och fantasi. De hjälper dem också att utveckla motorisk koordination och lära sig om rytmer och noter. Musikleksaker för barn kan användas för att lära ditt barn hur man skapar musik, men de kan också användas för enkel underhållning.

En hållbar, rolig leksak

Denna leksak är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och säkerhet för små barn. De material som används är ofta giftfria och miljövänliga för att skydda barnen från skadliga ämnen. Musikleksaker för barn är idealiska för att utveckla barns kognitiva och motoriska färdigheter. De hjälper barnen att lära sig lyssna, känna igen ljud och melodier, koordinera sina rörelser och förbättra sin manuella fingerfärdighet. De är också bra för deras sociala och känslomässiga utveckling. De främjar kommunikation, samarbete och självförtroende, samtidigt som de uppmuntrar konstnärliga uttryck och kreativitet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.