0-4092cc.jpeg
Musikalisk lekmatta för bebisar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Musikalisk lekmatta för bebisar

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt nya sortiment av lekmattor för barn. Perfekt för ditt barns tidiga år, du behöver tre AA-batterier, som inte medföljer mattan.

Den roliga musikaliska lekmattan för bebisar är en pedagogisk och rolig leksak för barn. Den har en söt, färgglad design som garanterat kommer att glädja de små. Mattan har 8 pianotangenter med olika ljudeffekter, 4 slagverksinstrument, 4 spellägen och 3 svårighetsnivåer. Barnen kan ha roligt när de lär sig spela musik och samtidigt utveckla sin koordination mellan hand och öga. Lekmattan är perfekt för barn i åldern 18 månader till 5 år.

En matta med rytm

Låt ditt barn upptäcka musiknoter och djurläten med denna musikaliska lekmatta. Barnet kommer inte bara att utveckla sin musikaliska intelligens, utan också ha roligt med den här mattan. Den här roliga musikmattan för bebisar är perfekt för att hjälpa ditt barn att lära sig och ha roligt. Den är tillverkad av mjuka, hållbara material som gör den bekväm och säker för småbarn. Mattan har 8 interaktiva pianotangenter och 4 olika spellägen som hjälper ditt barn att lära sig noter, färger och former.
0-4363b9.jpeg
0-c23443.jpeg

Ett kompakt spel

Denna lekmatta är utformad för att stimulera ditt barns motoriska, sensoriska och kognitiva utveckling samtidigt som den ger timmar av skoj. Den musikaliska lekmattan är tillverkad av mjuka, bekväma material så att ditt barn kan leka helt säkert och bekvämt. Den har ett inbyggt musiksystem som spelar en mängd roliga melodier och ljud för att väcka ditt barns sinnen. Den musikaliska lekmattan är enkel att använda och förvara. Fäll bara ut den på golvet och koppla in den så att ditt barn kan börja leka. När barnet har lekt färdigt fäller du ihop den och förvarar den i ett hörn av rummet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.