Xylofon i form av trädjur för färgglada barn
Djurformad xylofon i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Djurformad xylofon i trä för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt nya sortiment av spel för barn. Modellerna är tillverkade i trä och finns i sex olika utföranden. En perfekt present till ditt barns första år.

Xylofonen med djur i trä för barn är ett roligt och färgglatt musikinstrument. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och handmålat i ljusa färger. Barn kommer att älska att spela på denna xylofon i trä för barn. Den är perfekt för små spirande musiker och hjälper dem att utveckla sin kreativitet och fantasi.

Missa inte denna fantastiska xylofon.

Musik med djur

Ditt barn kommer att upptäcka glädjen med xylofonen, men också djur, med våra xylofoner i form av djur. De kommer att ha mycket roligt medan de upptäcker olika ljud. Djurxylofonen i trä för barn är ett roligt, färgglatt musikinstrument. Den är tillverkad av högkvalitativt trä och handmålad i ljusa färger. Barn kommer att älska att spela på denna xylofon i trä för barn. Den är perfekt för små spirande musiker. Ditt barn kommer att ha timmar av kul med detta instrument, ensam eller med vänner.

Ett roligt instrument

Den färgglada och lekfulla designen på denna djurxylofon i trä passar perfekt för barn. De olika ljusa färgerna och de roliga djurformerna drar till sig barnens uppmärksamhet och uppmuntrar dem att utforska och leka med instrumentet. Djurxylofonen i trä är enkel att använda och perfekt för små händer. Träknapparna är mjuka att ta på och ger ett klart, melodiöst ljud när de slås an med de medföljande klubborna. Barn kan lära sig att spela enkla melodier och utveckla sitt musikaliska sinne.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.