-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

30 tangenters skrivbordspiano i trä för barn

1022,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Öppna dörren till musikens värld för ditt barn med detta lilla skrivbordspiano i trä. Ge bort det i födelsedagspresent så att barnet kan ha roligt tillsammans med dig eller sina vänner. De kommer också att kunna träna sina händer, minne och koncentration med detta instrument. Lämpligt för barn i åldern 3 till 6 år.

Detta skrivbordspiano i trä är perfekt för barn. Det har 30 tangenter och är tillverkat av högkvalitativt trä. Pianot är lätt och portabelt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Det är också enkelt att montera och använda. Pianot levereras med ett trästativ, nyckel och instruktionsmanual.

Spelar som en riktig pianist

Skrivbordspiano i trä med 30 tangenter för barn är det perfekta musikinstrumentet att ge till din lilla blivande musiker. Det kompakta pianot mäter ca 35 cm i längd, 15 cm i bredd och 20 cm i höjd och passar perfekt för små barnhänder. Pianot är tillverkat av hållbara, solida material som massivt trä och giftfri färg, och har en mjuk yta som skyddar barnens fingrar. De robusta tangenterna är tydligt markerade så att barn enkelt kan lära sig noterna redan från tidig ålder. Klaviaturen har trettio svarta och vita tangenter med hela skalan från tonika till diskant. Med ljudkontrollknapparna kan barnen justera volymen efter eget tycke och smak. Instrumentet är dessutom lätt, vilket gör det enkelt att flytta från rum till rum eller när det behöver transporteras utomhus.
6904-fcfbbe.jpeg

Ett robust piano

Den lilla storleken gör att instrumentet passar perfekt för barn som vill lära sig grunderna i musik. Detta instrument kommer garanterat att inspirera till musikalisk kreativitet hos våra små blivande musikälskare. Så de kan lära sig att spela musik snabbt hemma utan att spendera för mycket pengar eller ta för mycket hand om utrustningen, eftersom den är så lätt att ta hand om. Den robusta ramen i massivt trä garanterar att pianot klarar de dagliga påfrestningarna från energiska barn. Det har utformats speciellt för att vara säkert och robust, så att dina små barn kan spela i lugn och ro i timmar utan att oroa sig för att det ska gå sönder eller välta av misstag.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.