Barnpatrull tecknad kvartsur med vit bakgrund
Pat Patrouille tecknad kvartsur för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pat Patrouille tecknad kvartsur för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår tecknade kvartsur Patrol för barn är en rolig och funktionell modeaccessoar som kommer att tilltala unga fans av den berömda TV-serien.

Klockan har en tålig, lätt plastboett med en lättläst rund urtavla. Armbandet är också tillverkat av plast, med färgglada motiv som representerar Patrol-karaktärer som Chase, Marshall och Skye. Klockans kvartsurverk säkerställer tillförlitlig tidmätning, medan det reptåliga akrylglaset skyddar urtavlan från skador.

Klockan är hållbar, lätt att läsa av och rolig att bära, vilket gör den till en perfekt present till födelsedagar, jubileer eller speciella tillfällen.

Ett oumbärligt tillbehör

Denna Patrol-kvartsklocka för barn är ett viktigt tillbehör för alla fans av den berömda TV-serien. Den är designad med barn i åtanke och har ett mjukt, bekvämt plastarmband som passar perfekt på handlederna även hos de minsta barnen. Klockans urtavla visar de ikoniska Patrol-figurerna i klara, iögonfallande färger. Siffrorna på urtavlan är också tydligt synliga och lätta att läsa, vilket gör det enkelt för barn att lära sig klockan. Oavsett om det är till skolan, en övernattning eller en lekdag kommer den här klockan att vara den perfekta följeslagaren för ditt barn.

Praktiskt och roligt!

Den tecknade kvartsklockan Patrol för barn är en rolig och praktisk accessoar som de små kommer att älska. Med sin färgglada och roliga design är den perfekt för barn som älskar den tecknade serien Patrol. Klockan är utrustad med ett pålitligt och exakt kvartsurverk, som säkerställer exakt och konstant tidsmätning. Det mjuka plastarmbandet är bekvämt att bära och stöttåligt, vilket gör det till ett perfekt val för aktiva barn. Det är också justerbart för att passa olika handledsstorlekar. Patrol Cartoon Quartz Watch för barn är en utmärkt present till födelsedagar, högtider eller andra speciella tillfällen.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.