Pat Patrol digital elektronisk klocka för barn med vit bakgrund
Pat Patrol digital elektronisk klocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pat Patrol digital elektronisk klocka för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår digitala Patrol-klocka för barn är en praktisk och rolig accessoar som kommer att tilltala alla fans av den berömda animerade serien.

Klockarmbandet är tillverkat av mjukt silikon som är skönt mot barnens hud. Det är justerbart för att passa alla handledsstorlekar och har ett färgglatt mönster av Patrol-karaktärer som Chase, Marshall, Ruben och Skye.

Barnen kommer att älska att bära den här snygga och roliga klockan när som helst på dagen. Klockan är också originell eftersom Marshall och Rubble har motsatt färg, vilket gör den till en rolig och originell klocka för ditt barn!

Med sin roliga design, hållbara konstruktion och många användbara funktioner kommer den här klockan att bli ett välkommet tillskott till alla barns klocksamling.

Perfekt för ditt barn!

Den digitala elektroniska klockan Patrol för barn är ett praktiskt och roligt tillbehör som kommer att tilltala alla fans av den berömda animerade serien. Klockan har en lättläst digital urtavla som visar tiden. Klockarmbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon som passar perfekt för barnhandleder. Det är också justerbart för att passa alla handledsstorlekar. Klockans färgglada, roliga design har Patrol-figurerna på urtavlan och armbandet. Den här klockan är perfekt för att hjälpa barn att lära sig klockan och bekanta sig med tidsbegreppet.

En trogen följeslagare för barn under hela dagen

Vår digitala Patrol-klocka för barn är en praktisk och rolig modeaccessoar som kommer att tilltala alla fans av den berömda animerade serien. Det mjuka, bekväma silikonarmbandet pryds av Patrols favoritkaraktärer, inklusive Marshall, Skye, etc. De klara färgerna och den attraktiva, knasiga designen gör klockan ännu mer tilltalande för barn. Med sin färgglada design och användbara funktioner kommer den här klockan att bli en trogen följeslagare för barn hela dagen.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.