Färgglad rosa Patrol digitalklocka för barn med rosa bakgrund
Färgglad digital patrullklocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglad digital patrullklocka för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår färgglada Patrol digitalklocka för barn, ett måste för alla fans av den berömda animerade serien.

Denna klocka har utformats speciellt för barn och har en rolig, lekfull design som säkert kommer att tilltala de yngsta.

Klockan har en lättläst digital urtavla med tydliga siffror för enkel avläsning. Det mjuka, bekväma plastarmbandet är justerbart för att passa alla handledsstorlekar och pryds av favoritkaraktärer från serien, som Chase, Marshall, Skye och Rubble.

Med sina praktiska funktioner och lekfulla design är det den perfekta presenten till födelsedagar, semestrar eller bara för att unna ett barn något extra.

En oumbärlig accessoar för alla fans!

Den färgglada digitalklockan Patrol för barn är en viktig accessoar för alla fans av den berömda animerade serien. Klockan är speciellt utformad för barn, med en rolig, färgglad design som säkert kommer att tilltala de unga. Klockan har en lättläst digital display som visar tiden. Armbandet är tillverkat av mjuk, behaglig silikon, vilket gör den bekväm att bära hela dagen. Den kommer att hålla dem i tid samtidigt som den är en rolig och lekfull accessoar på handleden. Den är också enkel att använda och perfekt för barn i alla åldrar.

Roligt och praktiskt!

Denna färgglada Patrol digitalklocka för barn är en rolig och praktisk modeaccessoar för små fans av den berömda animerade serien. Klockan är utformad för att vara lätt att använda och läsa av, med en stor digital display som visar tiden med tydliga siffror. Klockarmbandet är tillverkat av högkvalitativa material som är mjuka och sköna för barns känsliga hud. Det är också justerbart för att passa alla handledsstorlekar, vilket innebär att ditt barn kommer att kunna bära den här klockan i många år framöver. Den färgglada Patrol digitalklockan för barn finns i en mängd ljusa och livfulla färger, var och en med en unik design med favoritkaraktärer från den animerade serien.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.