Patrull kvartsur för barn
Pat Patrol kvartsur för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pat Patrol kvartsur för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Patrol kvartsur för barn är ett oumbärligt tillbehör för alla fans av den berömda animerade serien.

Denna klocka är speciellt utformad för barn och erbjuder överlägsen kvalitet och en rolig, färgglad design som säkert kommer att tilltala ungdomar. Klockan är utrustad med ett pålitligt och exakt kvartsurverk som garanterar exakt och konstant tidmätning.

Det mjuka, bekväma silikonarmbandet passar perfekt för barnhandleder och är dekorerat med Patrol-motiv, inklusive favoritfigurer. Den här klockan är den perfekta presenten till barn som älskar Patrol och behöver en pålitlig klocka som hjälper dem att lära sig klockan.

En rolig och praktisk modeaccessoar

Patrol kvartsur för barn är en rolig och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja de yngsta fansen av den berömda animerade serien. Med sin färgglada och roliga design är den här klockan den perfekta presenten till barn som älskar att följa Ryders och hans hundvänners äventyr. Klockan är utrustad med ett pålitligt och exakt kvartsurverk som garanterar exakt och konstant tidsmätning. Den har också en lättläst urtavla med tydliga siffror och visare, så att barn enkelt kan se vad klockan är. Klockarmbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon som passar perfekt för barns handleder.
0-85b9f8.jpeg

Den perfekta födelsedagspresenten!

Vår Patrol kvartsur för barn är en rolig och praktisk modeaccessoar som kommer att tilltala unga fans av den berömda animerade serien. Klockan har en rund urtavla i färgglad plast, dekorerad med Patrol-karaktärer som Chase, Marshall och andra. Visarna gör det enkelt att läsa av tiden. Det mjuka silikonarmbandet är bekvämt att bära och passar alla handleder. Det är också en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.