Öppen vit CD-spelare med fjärrkontroll bredvid och piktogram ovanför
Multifunktionell bärbar CD-spelare med fjärrkontroll för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Multifunktionell bärbar CD-spelare med fjärrkontroll för barn

1284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna multifunktionella bärbara CD-spelare med fjärrkontroll för barn är en högkvalitativ enhet som är särskilt utformad för barn. Den har en elegant design som kommer att tilltala alla små. Denna bärbara CD-spelare har en praktisk fjärrkontroll så att föräldrarna kan styra uppspelningen av låtar utan att behöva röra vid enheten.

Denna enhet fungerar med Bluetooth, har en larmfunktion, en inbyggd radio och en programmeringsfunktion som gör att barnen kan skapa sina egna spellistor. Spelaren drivs av ett inbyggt uppladdningsbart batteri som ger upp till 10 timmars autonomi. Den är enkel att använda och erbjuder exceptionell ljudkvalitet.

Ett praktiskt tillbehör

Denna multifunktionella bärbara CD-spelare med fjärrkontroll är en innovativ produkt som erbjuder den ultimata underhållningsupplevelsen för barn. Den är utformad för att vara lätt att transportera så att barnen kan njuta av sin favoritmusik var de än går. Den kan också hängas på väggen eller placeras på ett stativ för att stå säkert. Den levereras med en praktisk fjärrkontroll som gör att föräldrarna kan styra musikuppspelningen på avstånd, vilket ger extra sinnesro.
Öppen vit CD-spelare med fjärrkontroll bredvid och piktogram ovanför

En multifunktionsspelare

Denna bärbara CD-spelare är utformad med barn i åtanke och erbjuder ett brett utbud av funktioner för att ge dem en komplett ljudupplevelse. Den har en inbyggd FM-radio så att ditt barn kan lyssna på sina favoritradiostationer. Den har också en AUX-ingång så att du kan ansluta externa enheter som smartphones eller surfplattor för att lyssna på musik från andra källor. Den fungerar också med Bluetooth på dina enheter och kan även användas som väckarklocka! Ett måste för dina barns vardag.

Så att de kan lyssna på sina favoritlåtar...

Ge ditt barn en CD-spelare så att det kan sjunga sina favoritramsor eller läsa godnattsagor. Du kan också använda den för att berika deras musikkultur eller för att spela in dig själv. Upptäck vårt urval av CD-spelare för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.