Öppen rektangulär CD-spelare på ett bord med böcker bredvid
Färgglad bärbar CD-spelare i vinylstil för barn
1284,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglad bärbar CD-spelare i vinylstil för barn

1284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den färgglada bärbara CD-spelaren i vinylstil för barn ser ut precis som en vinylskiva, med en retrodesign och färger som barnen kommer att älska. Enheten har CD-spelare, Bluetooth och inbyggt batteri. Den är lätt att använda med enkla knappar för att justera volymen, byta spår och pausa.

Vintage-design

Denna färgglada CD-spelare är utformad för att se ut som en klassisk vinylskiva, med en blank yta och ljusa färger som fångar barnens uppmärksamhet. Den drivs av ett inbyggt batteri. Designen på den färgglada bärbara CD-spelaren i vinylstil för barn är inte bara attraktiv för barn, den är också robust och hållbar. Den är tillverkad av högkvalitativa material som tål stötar och repor, vilket gör den till ett perfekt val för aktiva barn. Den levereras också med en AC-adapter för användning hemma, samt en fjärrkontroll.
0-4b62ea.jpeg

Ett brett utbud av funktioner

Den bärbara CD-spelaren är lätt att använda tack vare de enkla, intuitiva kontrollknapparna. Den har en mängd funktioner, inklusive Bluetooth, USB-port och CD-spelare. Förutom att spela ljud-CD-skivor kan den här spelaren också användas för att lyssna på ljudböcker eller podcasts. Den har ett hörlursuttag för privat lyssning, samt en ljudutgång för anslutning av externa högtalare. Med sin originella design och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för barn i alla åldrar.

Så att de kan lyssna på sina favoritlåtar...

Ge ditt barn en CD-spelare så att det kan sjunga sina favoritramsor eller läsa godnattsagor. Du kan också använda den för att berika deras musikkultur eller för att spela in dig själv. Upptäck vårt urval av CD-spelare för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.