Transformers blå polisbil med robot på baksidan
Transformers polisbil och robotleksak för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Transformers polisbil och robotleksak för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna Transformers polisbil och robotleksak för barn är en fantastisk produkt som erbjuder en otroligt uppslukande lekupplevelse. Leksaken är utformad för barn som älskar bilar och robotar, samt för dem som är fans av Transformers-serien. Den stimulerar fantasin, kreativiteten och koordinationen mellan öga och hand, samtidigt som den erbjuder en unik och spännande lekupplevelse.

I billäget erbjuder leksaken en spännande körupplevelse för barn. Bilen är utrustad med robusta hjul som gör att den kan köras på alla typer av ytor, inklusive mattor och hårda golv.

I robotläge erbjuder leksaken en ännu mer spännande lekupplevelse. Roboten har ledade armar och ben som gör att barnen kan placera den i olika poser.

En 2 i 1 leksak

Leksaken är avsedd för barn från 3 år och passar perfekt för alla som gillar bilar och robotar. Leksaken innehåller en polisbil som kan förvandlas till en robot, vilket ger en dubbel lekupplevelse. Barn kan leka med polisbilen som med vilken annan bil som helst, men de kan också förvandla den till en imponerande polisrobot med bara några enkla steg. Leksaken är tillverkad av högkvalitativa, robusta och hållbara material för att garantera lång livslängd och säker användning för barn.

En hållbar, slitstark leksak

Leksakens design är inspirerad av de kända figurerna i Transformers-serien, med klara färger och realistiska detaljer som gör leksaken ännu mer tilltalande för barn. Polisroboten har ledade armar och ben, så att barnen kan placera den i olika poser och skapa fantasiscenarier. Den är också lätt att manipulera och förvandla, så att barn kan leka självständigt utan att behöva hjälp. Det är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig och lärorik leksak.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.