Transparent CD-spelare med en röd och lila CD-skiva inuti, och hörlurar
Transparent bärbar CD-spelare med hörlurar för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Transparent bärbar CD-spelare med hörlurar för barn

1306,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna transparenta bärbara CD-spelare med hörlurar för barn är en kvalitetsprodukt som utformats med barn i åtanke. De medföljande hörlurarna är bekväma och passar perfekt på barnens huvuden. Den är bärbar och enkel att använda. Sätt bara i CD-skivan i spelaren och tryck på play-knappen för att börja lyssna på musiken. Barnen kan också justera volymen med volymkontrollen på sidan av spelaren.

En kompakt spelare

Denna CD-spelare är särskilt utformad för barn, med en kompakt och lätt storlek som gör den enkel att bära med sig. Den genomskinliga designen gör att ditt barn kan se hur enheten fungerar inuti, vilket kan väcka deras nyfikenhet och intresse för teknik. Den har en programmeringsfunktion som gör att ditt barn kan skapa sin egen personliga spellista. Den har också en upprepningsfunktion så att ditt barn kan lyssna på sin favoritlåt hur många gånger som helst.
0-b96094.jpeg
Transparent CD-spelare med en röd och lila CD-skiva inuti, och hörlurar

Levereras med hörlurar

Den transparenta bärbara CD-spelaren levereras också med bekväma, justerbara hörlurar som passar ditt barns öron perfekt. Hörlurarna har passiv brusreducering så att ditt barn kan koncentrera sig på sin musik utan att störas av ljud utifrån. Det finns också ett vanligt 3,5 mm hörlursuttag så att barnen kan koppla in sina egna hörlurar om de vill. Slutligen är denna bärbara CD-spelare lätt att använda tack vare de enkla, intuitiva kontrollknapparna.

Så att de kan lyssna på sina favoritlåtar...

Ge ditt barn en CD-spelare så att det kan sjunga sina favoritramsor eller läsa godnattsagor. Du kan också använda den för att berika deras musikkultur eller för att spela in dig själv. Upptäck vårt urval av CD-spelare för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.