-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rektangulär bärbar CD-spelare i trä för barn

1704,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår rektangulära bärbara CD-spelare i trä för barn är praktisk och snygg, men har också massor av funktioner för små musikälskare. Den är tillverkad av kvalitetsträ och är enkel att använda. Den inbyggda högtalaren ger den ett härligt ljud. Barnen kommer att älska att använda den hemma eller på resande fot.

En elegant design

Denna bärbara CD-spelare är en kompakt, praktisk ljudenhet som är särskilt utformad för yngre musikälskare. CD-spelaren har en elegant, modern design med retrokänsla och är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive massivt trä, vilket ger den enastående robusthet och hållbarhet.
Den är enkel att använda, med enkla, intuitiva knappar som är perfekta för små barnhänder. Den är också lätt och portabel, vilket gör den idealisk för användning hemma eller på resande fot. Den drivs med elektricitet.

0-69c746.jpeg

Flera funktioner

Denna enhet har en integrerad CD-spelare som gör det enkelt för barnen att spela sina favoritalbum. Den har också en AUX-ingång, så att du kan ansluta en smartphone eller surfplatta för att lyssna på musik. Den inbyggda högtalaren av hög kvalitet ger ett klart och kraftfullt ljud.
Den har också en integrerad FM-radio som erbjuder ett brett utbud av radiostationer för att upptäcka nya artister och musikgenrer. Med sin exceptionella ljudkvalitet och eleganta design erbjuder den en uppslukande och njutbar musikupplevelse för barn i alla åldrar.

Så att de kan lyssna på sina favoritlåtar...

Ge ditt barn en CD-spelare så att det kan sjunga sina favoritramsor eller läsa godnattsagor. Du kan också använda den för att berika deras musikkultur eller för att spela in dig själv. Upptäck vårt urval av CD-spelare för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.