Mjuk, varm mössa för färgglada bebisar
Mjuk och varm babyhatt
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuk och varm babyhatt

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den mjuka, varma babyhatten är perfekt för vinterväder eller när du transporterar ditt barn i en luftkonditionerad bil. Den vackra, enkla och mjuka mössan gör sitt jobb för att hålla ditt barn varmt.

Denna mjuka, varma mössa är perfekt för kalla dagar. Den är tillverkad av 100 % bomull, vilket gör den mycket bekväm att bära. Bomull är ett naturligt material som andas, så ditt barn kommer inte att svettas. Dessutom är det allergivänligt och orsakar inte irritation. Mössan är också mycket mjuk, vilket gör den idealisk för spädbarn. Den finns i en rad olika färger så att du kan välja den som passar ditt barn bäst.

Babyhuv

En mjuk, varm babyhatt är precis vad som behövs för att hålla ditt barns huvud varmt. Byt färg beroende på vilken dag det är. Mössan är tillverkad av mjuk, tjock bomull, vilket gör den mycket bekväm att bära. Materialet kliar inte på barns ömtåliga huvuden, vilket gör den behaglig att bära. Perfekt för kalla dagar eller när du är ute och rör på dig. Den finns i en rad ljusa, iögonfallande färger, vilket gör den idealisk för bebisar och barn.

Lätt och ventilerande mössa

Den mjuka, varma babyhatten är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill skydda sitt barn mot kyla. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att ge optimal värme och komfort för ditt lilla barn. Den lätta och ventilerande designen gör också att luften kan cirkulera fritt, vilket förhindrar att värme eller fukt byggs upp. Mössan har en snygg, trendig design som ger en touch av stil till ditt barns kläder. Mössan är lätt att ta på och av och är perfekt för familjeutflykter i kallt väder.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.