Turban med stor rosett för barn, rosa och brun på ett vitt bord
Barnturban med stor rosett
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Barnturban med stor rosett

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra hattar med turbaner för små flickor är riktigt söta att bära. De ger ditt barn en supersöt look och hjälper dem att hålla jämna steg med det senaste modet!

Turbanen med stor rosett för barn är en unik och trendig modeaccessoar. Den är tillverkad av ett mjukt, bekvämt tyg som gör den perfekt för varma dagar eller speciella tillfällen. Den stora, voluminösa rosetten ger turbanen en touch av elegans och stil, medan det elastiska bandet baktill håller den på plats. Turbanen finns i en mängd olika starka färger, vilket gör den perfekt för små flickor som gillar att sticka ut från mängden.

Turban för små flickor

Turbanen är så söt för bebisar. Den ger din lilla flicka en supersnygg stil. Dessutom håller den hennes huvud varmt under vintermånaderna. Denna vackra babyturban är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg. Den har en stor rosett på framsidan, vilket gör den riktigt söt. Turbanen är perfekt för långt eller lockigt hår och kan bäras på många olika sätt. Den finns i en mängd olika färger för att passa alla barns smak och preferenser.

En vacker och praktisk accessoar

Denna turban med stor rosett är en trendig och praktisk modeaccessoar för små flickor. Turbanen är tillverkad av mjuka, bekväma material och är utformad för att passa barnens huvuden perfekt och ge dem en unik stil. Barnturbanen med stor rosett är inte bara snygg, den är också mycket praktisk. Den kan användas för att skydda håret från vind och sol, eller för att hålla håret på plats under fysiska aktiviteter.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.