0-60c3d5.jpeg
Disney Snow Queen-hatt för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Disney Snow Queen-hatt för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in vår Disney Snow Queen-mössa för barn, den är så perfekt och fantastisk att din prinsessa kommer att älska den så att hon kan bära den hela vintern lång.

Snow Queen-mössan är mycket mjuk och bekväm för ditt lilla barn och är tillverkad av högkvalitativa stickade material.

tillverkad av högkvalitativ bomull

Din lilla prinsessa är ett stort fan av Snödrottningens värld, så hon behöver denna underbara Disney Snow Queen-mössa. Denna underbara mössa finns i en rad olika färger, är tillverkad av högkvalitativ bomull och är supermjuk och varm.
0-df7882.jpeg

Ett måste för alla fans

Disney Snow Queen mössa för barn är ett måste för alla fans av den berömda Disney-serien. Mössan är speciellt utformad för barn och har ett vackert motiv inspirerat av filmen Snödrottningen. Den är tillverkad av högkvalitativa material, så den är slitstark och väderbeständig. Mössan är mjuk och skön att bära, så den sitter bra på ditt barns huvud. Den är också varm och isolerande, vilket gör den till ett perfekt val för kalla vinterdagar. Mössan har en elegant och charmig design med klara färger och detaljerade mönster som för tankarna till Snödrottningens magiska värld.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.