Pat Patrol-stickad barnmössa i svart ull med Pat Patrol-motiv
Pat Patrol stickad ullmössa för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pat Patrol stickad ullmössa för barn

193,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in denna söta Pat Patrol stickade ullmössa för barn, perfekt för ditt barn.

Mössan är tillverkad av högkvalitativ bomull och ull, den perfekta kombinationen för den här vintern, en mössa med ett Patrouille-motiv som ditt barn kommer att bli förtjust över att ha.

Patrouille stickad mössa i ull för barn. Mössan är tillverkad av ull och är mjuk och varm. Den är stickad med en söt patrulltass på framsidan. Mössan kan tvättas i maskin.

Den stickade ullmössan Paw Patrol är perfekt för barn som älskar TV-serien. Mössan är tillverkad av ull, vilket gör den mycket mjuk och skön att bära. Den är också mycket varm, vilket är perfekt för kalla dagar. Mössan är utsmyckad med Patroller-logotypen, vilket gör den ännu roligare att bära. Barnen kommer att älska att bära denna söta och varma mössa hela vintern.

Hög kvalitet och mjuk!

Om ditt barn är ett stort Pat Patrol-fan behöver de denna fantastiska Pat Patrol-mössa i stickad ull. Vår mössa finns i en rad olika färger, materialet är av hög kvalitet, mjukt och superbekvämt så att ditt barn kan bära den i alla kalla väder. Mössan är tillverkad av ull, den är stickad och den är från Patrullen. Den är lämplig för barn.

Tillverkad av mjuk, varm ull

Den stickade ullmössan Patrullen för barn är ett oumbärligt tillbehör för små fans av den berömda animerade serien. Mössan är omsorgsfullt designad och tillverkad av högkvalitativa material för att ge en bekväm och trevlig bärupplevelse. Mössan är tillverkad av mjuk, varm ull som ger ett effektivt skydd för barnens huvuden och öron mot det kalla vintervädret. Med den här mössan kan barnen njuta fullt ut av sina utomhusaktiviteter samtidigt som de håller sig varma och moderiktiga.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.