Grå stickad Pokémon-mössa med pikachu-motiv för barn
Stickad Pokémon-mössa för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Stickad Pokémon-mössa för barn

204,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår otroliga stickade Pokémon-mössa för barn.

Alla barn älskar Pokémon, oavsett om det är i spel, tecknade serier eller kläder. Det är därför vi har tagit fram denna nya stickade Pokémon-mössa som är speciell för ditt barn.

Mössan är tillverkad av högkvalitativt material, supermjukt och fint.

Den här mössan är perfekt för små Pokémon-fans! Mössan är tillverkad av mjuk, handstickad ull med ett fint Pikachu-motiv på framsidan. Den är perfekt för att hålla små huvuden varma hela vintern.

Supermjuk och bekväm!

Vår stickade mössa med Pokémon-motiv är perfekt för ditt barn som älskar Pokémon. Den finns i en rad olika färger så ditt barn kommer att älska den. Mössan är tillverkad av kvalitetsflanell, supermjuk och bekväm så att ditt barn kan ha det mysigt och varmt hela vintern. Den här mössan är perfekt för barn som älskar Pokémon! Mössan är tillverkad av mjuk, varm ull och har ett Pikachu-motiv på framsidan. Mössan är handstickad med omsorg och finns i flera olika storlekar för att passa barn i alla åldrar.

Mjuk och stark!

Den stickade Pokémon-mössan för barn är ett måste för alla fans av de berömda japanska videospel- och animationsserierna. Mössan är omsorgsfullt utformad för att ge ditt barn komfort, värme och stil och är det perfekta valet för kalla vinterdagar. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, stark och hållbar. Den är stickad med en tät teknik som ger optimalt skydd mot vind och kyla. Med sin originella design och överlägsna kvalitet är den en perfekt present till födelsedagar, julfester eller andra speciella tillfällen.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.