Brun och beige stickad barnmössa och halsduk med fågelmotiv mot vit bakgrund
Stickad mössa och halsduk med fågelmotiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Stickad mössa och halsduk med fågelmotiv för barn

227,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn fåglar? Då är detta stickade mössset med fågelmotiv helt rätt för dem. Ditt barn kommer att älska pompongen och de två små öronen. Förutom att vara söt är denna barnmössa också varm och praktisk för att skydda mot kylan på vintern. Mössan levereras med en halsduk, också stickad och utsmyckad med ett tecknat motiv.

Handstickad mössa och halsduk med fågelmotiv för barn. Färgerna är klara och lysande, vilket gör dem perfekta för vintern. Mössan är mjuk och varm, medan halsduken är lång och tjock, vilket gör dem perfekta för kalla dagar. Detta set kommer att se fantastiskt ut på din son.

En mjuk, varm och bekväm mössa

Detta stickade set med mössa och halsduk är tillverkat av bomull och är både varmt och mjukt. Flickor och pojkar kommer att älska att bära det på vintern för att hålla värmen. De omsorgsfullt stickade detaljerna ger setet en intressant struktur och skapar en unik och snygg look. Setet är lättskött och kan maskintvättas för praktisk vardagsanvändning. Mössan är mjuk och varm, perfekt för kalla vinterdagar. Halsduken är lång och bekväm och håller ditt barn varmt och skönt.
10236-20650e.jpeg

En oemotståndlig uppsättning

Den stickade mössan och halsduken med fågelmönster för barn är ett bedårande och bekvämt set som kommer att glädja de yngsta. Mössan har en klassisk form med en pompom på toppen och öronlappar som håller de små öronen varma. Den matchande halsduken är också omsorgsfullt stickad och har tillräcklig längd för att lindas runt barnets hals och ge extra skydd mot kylan. Fågelmotivet ger setet en charmig touch, med färgglada små fåglar som sitter på trädgrenar. De ljusa, glada färgerna är perfekta för att lysa upp gråa vinterdagar och göra ditt barns garderob lite roligare.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.