Orange stickad balaklava med tigermönster för barn med svart näsa och vit mun
Stickad balaclava med tigermotiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Stickad balaclava med tigermotiv för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in denna fina stickade balaklava med tigermönster för barn. Den är handvirkad, snygg och prydlig och kommer garanterat att falla ditt barn i smaken. Han kommer att älska det söta tigermotivet. Den är mjuk och varm och skyddar huvudet mot kyla. Din pojke eller flicka kommer aldrig att känna kylan igen i denna balaklava.

Denna balaklava är perfekt för kalla dagar! Den är stickad i mjuk, varm ull och har ett tigermotiv på framsidan. Den är bekväm att bära och kommer att passa ditt barn perfekt.

Stickad balaklava med tigermotiv för barn. Denna balaklava är perfekt för små äventyrare! Den är tillverkad i mjuk, varm stickning med ett roligt tigermotiv. Perfekt för kalla dagar eller när du är ute och rör på dig.

Lika söt som den är bekväm

Den här balaklavan för barn är så söt. Ditt barn kommer att älska de två söta små tigeröronen. Balaklavan är tillverkad av en blandning av mjuk ull och syntetfibrer och är bekväm att bära och väderbeständig, så att huvudet hålls varmt och skönt. Stickad tigerbalaklava för barn, tillverkad av 100 % akryl. Den är mjuk och skön att ha på sig och anpassar sig efter barnets huvud. Den här mössan är perfekt för barn som älskar djur och äventyr!
10248-bd1a74.jpeg

Balaklava med djur

Denna stickade balaklava med tigermotiv är en praktisk och rolig modeaccessoar som håller ditt barn varmt och snyggt på samma gång. Tigermotivet på mössan är roligt och originellt och kommer säkert att tilltala barn som älskar vilda djur. De ljusa, kontrasterande färgerna i mönstret ger helheten en rolig touch, medan de präglade tigeröronen på toppen av mössan ger en lekfull, barnslig look. Balaklavan är perfekt för utomhusaktiviteter som vandring, camping, skidåkning eller bara lek i snön.

Varm och bekväm

För att hålla huvudet varmt och skönt, lätt att ta på, mjuk och varför inte med roliga djuröron, är en balaklava för barn en oumbärlig vinteraccessoar. Kolla in vårt urval av moderiktiga balaklavor för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.