10156-2ed388.jpeg
Virkad mössa med rävmotiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Virkad mössa med rävmotiv för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig charmas av denna fina virkade mössa med rävmotiv för barn. Det är en mössa med en enkel design, men söt med sitt tecknade tryck. Det är svårt för ett barn att inte älska den. Dessutom är den varm och mjuk. Den här mössan håller ditt barns huvud varmt och skönt på vintern. Den finns i fyra färger.

Denna virkade mössa är handgjord av mjukt, varmt garn, perfekt för små barn. Det söta rävmotivet kommer garanterat att glädja ditt barn!

En hatt som är bekväm att bära

Denna barnmössa är tillverkad av ull och akryl. Den är supermjuk, tjock och bekväm att bära. Ditt barn kommer inte längre att vara rädd för kylan med denna fina mössa. Den är bekväm att bära och håller ditt barn varmt. Det söta rävmotivet gör mössan till en unik accessoar. Virkad mössa med rävmotiv för barn, handgjord av mjukt, varmt garn. Mössan är helfodrad med fleece för extra komfort.
10156-394677.jpeg
10156-c9290c.jpeg

Ett vackert mönster

Rävmotivet är särskilt sött och originellt, med sina spetsiga öron och busiga ögon. Mössans färger är också mycket ljusa och attraktiva, med nyanser av brunt, orange och vitt som påminner om det vilda djur som räven är. Den virkade rävmössan för barn är perfekt för kalla vinterdagar eller kyliga höstkvällar. Den kan bäras till vilken outfit som helst, oavsett om du ska till skolan, leka utomhus eller ta en promenad med familjen. Med sin originella design och handgjorda kvalitet är den ett perfekt val som present eller för att ge ditt barns garderob en touch av fantasi.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.