10125-e97b6e.jpeg
Stickad balaklava och halsduk med dubbla pompoms
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Stickad balaklava och halsduk med dubbla pompoms

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in detta dubbelfodrade stickade set med balaklava och halsduk. Det är sött och bekvämt att bära, särskilt på vintern. Ditt barn kommer att känna sig ombonat och varmt tack vare det dubbla fodret. Setet täcker hela ansiktet samt nacke och axlar. Det är den perfekta accessoaren att ha under de kalla årstiderna.

Denna 2-i-1 balaklava och halsduk är perfekt för att skydda dig mot kyla samtidigt som du håller dig elegant. Den är tillverkad av stickat kvalitetstyg med ett mjukt, varmt fleecefoder, vilket gör den extremt bekväm att bära. Dessutom är den lätt att ta på och av tack vare dragkedjan framtill.

En söt uppsättning

Detta dubbelfodrade set med balaklava och halsduk har två fina tofsar på sidorna som gör det så sött. Ditt barn kommer att älska det. Denna dubbelfodrade stickade balaklava och halsduk är perfekta för att skydda mot det kalla vintervädret. Den är tillverkad av stickat kvalitetstyg med ett mjukt, varmt fleecefoder. Den håller dig varm hela vintern! Dessa två accessoarer är tillverkade av material av högsta kvalitet och är slitstarka och tåliga. De finns i en mängd olika färger och är lätta att anpassa till små flickor och pojkar i alla åldrar.
10125-53461c.jpeg
10125-a01e92.jpeg

För skydd mot kyla

Balaklavan och den stickade halsduken med dubbla pomponger är oumbärliga accessoarer för att hantera det kalla vintervädret. De är tillverkade i tjock, varm stickning och ger ett komplett skydd mot isande vind och tung snö. Balaclavan har en huva som helt täcker huvudet och öronen, vilket garanterar optimal värmeisolering. De elastiska kanterna ger perfekt passform och förhindrar att kall luft tränger in. Halsduken är också fodrad för extra skydd mot väder och vind. Den kan också användas som ljuddämpare för att skydda ansiktet mot vindbyar.

Varm och bekväm

För att hålla huvudet varmt och skönt, lätt att ta på, mjuk och varför inte med roliga djuröron, är en balaklava för barn en oumbärlig vinteraccessoar. Kolla in vårt urval av moderiktiga balaklavor för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.