Körsbärsbasker till en rosa flicka på ett vitt bord
Körsbärsbasker för flickor
170,0 kr193,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Körsbärsbasker för flickor

170,0 kr193,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Fall för denna magnifika körsbärsbasket. En vacker, bekväm accessoar som värmer din lilla flickas huvud under det kalla vädret. Hennes huvud och öron kommer att vara varmt och skönt i denna basker. Dessutom är baskern oemotståndlig med de två små körsbären som hänger från den.

Den enfärgade körsbärsbärsmössan för flickor är en söt och praktisk accessoar. Den är tillverkad av mjukt, följsamt tyg som gör den bekväm att bära. Baskerns kant är fint fållad. Den knäpps baktill med en liten knappslå. Baskern är perfekt för kalla dagar eller speciella tillfällen.

En mjuk och bekväm basker

Den enfärgade körsbärsbéreten för flickor är den perfekta accessoaren för att ge alla outfits en touch av stil och elegans. Baskern är tillverkad av högkvalitativa, mjuka och bekväma material som garanterar optimal komfort hela dagen. Det fint broderade körsbärsmotivet på baskerns framsida ger en touch av skoj och originalitet. Det klarröda körsbäret sticker ut perfekt mot baskerns enfärgade bakgrund, som finns i en rad olika färger för att matcha din lilla prinsessas alla outfits. Baskern är speciellt framtagen för flickor för att framhäva deras flirtiga sida samtidigt som den skyddar mot väder och vind.
10172-735e37.jpeg
10172-11d807.jpeg

Att hålla sig varm

Baskern har en klassisk form med en rundad, platt krona som hjälper till att hålla den på plats på huvudet. Den har ett körsbärsmönster för att ge designen en extra söt touch. Den enfärgade färgen ger baskern en sofistikerad look, samtidigt som den är lätt att matcha med olika klädstilar. Baskern passar små flickor mellan 2 och 10 år tack vare sin elasticitet som gör att den kan anpassas till alla kroppsformer. Den är perfekt för vintern eller mellansäsongen och skyddar huvudet mot kyla samtidigt som den ger en trendig look som inte kommer att gå obemärkt förbi. Ditt barn kommer att vara stolt över att bära denna fantastiska accessoar!

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.