10062-6311af.jpeg
Basker för barn i ren ull
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Basker för barn i ren ull

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig charmas av denna magnifika enfärgade basker i ren ull för barn. Den är vacker och praktisk på vintern och håller ditt barns huvud varmt och skönt. Den är tillverkad av polyester, så den är extremt slitstark. Den blir inte lätt skrynklig och behåller sin glans under lång tid.

Den enfärgade baskern i ren ull för barn är en tidlös modeaccessoar. Den är tillverkad av 100 % ren ull, vilket gör den mjuk och skön att bära. Den enfärgade färgen gör den lätt att matcha med olika klädstilar. Den enfärgade baskern i ren ull för barn är en perfekt accessoar för kalla dagar eller speciella tillfällen.

En charmig accessoar

Denna basker för barn kommer att passa utmärkt till alla typer av outfits. Ditt barn kan matcha den med färgen på sin jacka för extra charm. Denna basker värmer ditt barn samtidigt som den klär honom i stil och elegans. Den enfärgade baskern i ren ull för barn är tillverkad av 100 % ren ull. Den är mjuk att ta på och mycket bekväm att bära. Baskern är perfekt för barn som gillar att leka utomhus eller för dem som helt enkelt vill skydda sig mot kylan. Den finns i en mängd olika färger, så att barnen kan välja den de gillar bäst.
10062-cb7168.jpeg
10062-e690b1.jpeg

En tidlös accessoar

Den enfärgade färgen ger den en tidlös elegans som enkelt passar till alla outfits. Den klassiska designen på baskern i ren ull är perfekt för barn som vill lägga till en touch av stil till sin look. Den naturliga ullen som används vid tillverkningen ger oöverträffad värme och håller barnen varma även i det kallaste vädret. Baskern är också mycket lätt, vilket gör den enkel att bära hela dagen utan att begränsa barnens rörelser. Den enfärgade barnbaskern i ren ull kan användas till alla typer av kläder, från en vinterjacka till mer avslappnade outfits.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.