10079-5395dc.jpeg
Stickad balaclava med kattöron för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Stickad balaclava med kattöron för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn katter? Ge honom eller henne denna söta stickade balaklava med kattöron. Flicka eller pojke, ditt barn kommer inte att kunna motstå dess charm, särskilt som denna balaklava har två söta små kattöron. Ditt barn kommer att se ut som en söt liten katt med denna balaklava.

Den stickade balaklavan med kattöron för barn är en söt och praktisk accessoar. Den är tillverkad av mjukt, varmt stickat tyg och är perfekt för kalla dagar eller lek utomhus. Huvan är lätt att ta på och av och sitter perfekt runt barnets huvud tack vare det elastiska bandet. De plyschiga kattöronen är avtagbara så att du kan förvandla den till en enkel balaklava om du vill.

En 2-i-1 balaclava

Denna balaklava för barn håller din pojke eller flicka varm i kallt väder. Den är mer än bara en mössa, den kan också användas som halsduk. Ditt barns ansikte och hals kommer att vara väl skyddade mot kyla. Denna stickade balaclava är också mycket lätt att bära och justera tack vare sin stretchiga design. Den anpassar sig perfekt efter ditt barns huvud utan att sitta för hårt eller för löst. Så man kan säga att den är bekväm! Den är tillverkad av 100% akrylstickning, med ett fleecefoder av 100% polyester, maskintvättbar i 30°C.
10079-d3e6c6.jpeg
10079-d3e6c6.jpeg

Söta kattöron

Den stickade balaklavan med kattöron för barn är en söt och praktisk accessoar. Kattöronen ger en rolig och lekfull touch till denna balaklava, som säkert kommer att tilltala barn i alla åldrar. Öronen sitter säkert fast i huvan så att de inte lossnar eller tappas bort. Oavsett om du leker i snön, tar en promenad på hösten eller bara håller värmen hemma kommer denna stickade balaklava med kattöron att vara ett perfekt val för ditt barn.

Varm och bekväm

För att hålla huvudet varmt och skönt, lätt att ta på, mjuk och varför inte med roliga djuröron, är en balaklava för barn en oumbärlig vinteraccessoar. Kolla in vårt urval av moderiktiga balaklavor för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.