rosa kattunge flip-flops med skägg i svart för barn
Kitteltofflor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kitteltofflor för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barnens flip-flops är söta, men när de får formen av en kattunge är de oemotståndliga! Gör ditt barn, flicka eller pojke, förtjust med dessa flip-flops! Titta på detaljerna på morrhåren och öronen, som garanterat kommer att glädja.

Kitty-flip-flops för barn, dekorativa och praktiska, att bära året runt. Dessa flip-flops för barn är tillverkade av mjukt, elastiskt gummi med en innersula i skum för optimal komfort. De har ett fint kattunge-motiv på framsidan och finns i en rad olika färger.

Flip-flops med liten kattunge

Med sin mustasch och sina öron är dessa flip-flops precis som en kattunge! Vad kan vara bättre än ett så sött djur för din lilla vän? Låt honom bli hänförd av sina nya skor. Kitten flip-flops är en söt och feminin modell av plattklackade sandaler. De är perfekta för små flickor som gillar att leka och springa runt! De är tillverkade av mjukt, lättviktigt gummi, vilket gör dem mycket bekväma att bära. Den unika designen på kids’ kitten flip-flops har en bedårande kattunge på framsidan. Kids’ kitten flip-flops finns i en rad ljusa, trendiga färger, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen!

Lätt att sätta på

Flipflops med kattunge för barn är ett bedårande och roligt val för små fötter. De är tillverkade av högkvalitativa material som ger överlägsen hållbarhet och komfort. Sulorna är mjuka och flexibla, så att barnen kan röra sig enkelt och utan begränsningar. Designen på flip-flops med kattunge är helt charmig, med söta och färgglada kattunge-motiv på den övre delen. Katterna har glada, lekfulla ansiktsuttryck som ger varje steg en touch av finurlighet och skoj. De är lätta att ta på och av, så att barnen snabbt kan få av och på dem.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.