Sommarsandaler i läder med regnbågssulor för barn i en flickas fötter framför en grön växt
Sommarsandaler med regnbågssulor för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sommarsandaler med regnbågssulor för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barnsandaler som sitter på plats och håller! Perfekt för regelbundna promenader. Utmärkt stöd för foten. Justering av kardborreband. Sulan är till och med färgad på undersidan!

Dessa sommarsandaler för barn med regnbågssulor är tillverkade av smidigt, slitstarkt läder. Sulan är tillverkad av naturgummi, vilket gör dem bekväma att bära hela dagen. Sandalerna har en justerbar snörning för perfekt passform, och den snygga, färgglada designen gör dem perfekta för alla tillfällen. Missa inte denna underbara produkt.

Perfekta sandaler för sommaren

Det här är de perfekta sandalerna för ditt barn! De är gjorda för sommaren, men kan användas året runt. Ditt barn förtjänar skor som är både robusta och bekväma att bära. Dessa regnbågssulade sommarsandaler för barn är tillverkade av ett mjukt, slitstarkt material. Sulan är av formgjutet gummi, vilket gör den bekväm och halksäker. Sandalerna är lätta att ta på och av tack vare de två kardborrebanden. Sandalerna finns i olika storlekar och färger. Med sommarsandaler kommer din dotter alltid att se snygg ut vart hon än går.

En touch av färg

Regnbågssulan är en riktig höjdare på dessa sandaler och ger en touch av färg och skoj till varje steg. Sulan är också utformad för att ge optimalt stöd för hålfoten, vilket ger maximal komfort för barnens fötter, även när de går eller springer under långa perioder. Sandalerna finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar och fotstorlekar. De är också lätta och enkla att bära, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter som vandring, picknick och lek i parken.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.